Algemene voorwaarden

 

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen van artikelen en promotie van de website van Lunalys Juwelen.

De klant verklaart bij het aanvaarden van een aanbieding en/of het plaatsen van een bestelling kennis te hebben genomen van deze algemene voorwaarden.  Het plaatsen van een bestelling of aanvaarden van een aanbieding houd de aanvaarding van deze algemene voorwaarden in.

  

Prijzen

De vermelde prijzen op de site zijn de gehanteerde prijzen inclusief BTW en taksen conform de Belgische wetgeving en exclusief verzendkosten.
Lunalys Juwelen behoudt zich het recht voor om de prijzen op de site te wijzigen.

 

Bestelling

Na het bevestigen van uw bestelling ontvangt u van Lunalys Juwelen een bevestiging van uw bestelling samen met de totale kostprijs.

Mocht er een foutje geslopen zijn in het voorraadsysteem en het gekozen artikel niet meer beschikbaar is, wordt u binnen de 2 werkdagen verwittigd.

Bestellingen waarvan de betaling niet in ons bezit is binnen de 7 dagen na de besteldatum worden automatisch uit ons bestand verwijderd.

De kleuren van de artikelen op de website kunnen een beetje verschillen met de kleuren in de realiteit.  Hou hier rekening mee!

  

Betaling

Betaling wordt gevraagd bij validatie van de bestelling.
Betaling kan op volgende manier :

via overschrijving :  IBAN BNP Paribas Fortis :  BE79 0015 2124 4633   -   BIC : GEBABEBB

via Bancontact

 

Verzending

De bestelde goederen worden slechts verzonden na ontvangst van de volledige betaling van de bestelling, tenzij anders is overeengekomen.

Zodra uw bestelling bevestigd is, wordt uw pakje klaargemaakt.  Binnen de 1 tot 2 werkdagen na ontvangst van de betaling wordt het pakje verzonden via Bpost.

De verzendingskosten worden berekend op basis van de tarieven van Bpost.
Voor België betaalt u verzendingskosten van 4€.  Bestellingen vanaf 50€ wordt gratis verzonden.  In de rest van Europa betaalt u 9€.
Geen verzendingskosten bij afhalen van bestellingen in het atelier in Kontich.

Lunalys Juwelen kan niet aansprakelijk gesteld worden bij verlies of beschadiging van de goederen tijdens de verzending.

  

Klachten

Klachten aangaande zichtbare gebreken moeten ons bereiken binnen de 14 dagen na levering via post naar :

Lunalys Juwelen
Volderij 17 - bus 0101
2550 Kontich - België

of

via mail naar : info@lunalysjuwelen.be

  

Vertrouwelijkheid en privacy

Lunalys Juwelen verwerkt uw persoonlijke gegevens in overeenstemming met de ethische code van de naleving van de regelgeving met betrekking tot privacy.  Uw gegevens zullen in geen enkel geval worden overgedragen of verkocht aan derden.